Sâmbătă, 22 martie, s-a desfășurat în Parcul Național Nicolae Romanescu, evenimentul caritabil „Deschide-ți inima prin sport!”.
Programat pentru 29 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, Earth Hour™ (Ora Pământului), cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic, dar se constituie, pentru instituții, organizații și cetățeni într-o nouă oportunitate de a-și arăta preocuparea pentru mediu și capacitatea de mobilizare.
„Deschide-ți inima prin sport!” este un eveniment ce se desfășoară sâmbătă, 22 martie în Parcul Național Nicolae Romanescu cu scopul de a ajuta copiii cu autism, prin strângerea de donații pentru dotarea cu aparatură specializată și de bună calitate în cadrul sălii de kinetoterapie a Centrului de recuperare pentru copilul autist, Tedy Bear.
În perioada 27 și 28 februarie a avut loc a doua etapă a proiectului „Excel by the Power of Word” și a fost constituită de evenimentul „Post 2015”.
Studenții craioveni au luat parte la un eveniment prin care pot își pot mări vizibilitatea online în rândul angajatorilor. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Excel by the Power of Word” și este organizat de Asociaţia Tineretul ONU Craiova, împreună cu EESTEC Craiova și Asociația Evolve.
Pe 24-25 februarie a avut loc prima etapă a proiectului ,,Excel by the Power Of Word’’. Acesta a avut ca scop să le ofere participanților o gamă cât mai variată a tipurilor de prezentări. „TicTech” a fost organizat de EESTEC Craiova, Asociaţia Tineretul ONU și Asociația Evolve în cadrul proiectului „De la Comunităţi la Comunitate”, finanţat de programul HEINEKEN Pentru Comunităţi și dezvoltat de PR Pătrat cu sprijul JCI Craiova.
În zilele de 22-23 februarie, a avut loc cursul gratuit „GET READY!”, adresat elevilor și studenților de peste 18 ani și s-a desfășurat la Casa De Cultura "Traian Demetrescu".
Luni, 17 februarie, a avut loc evenimentul „Tu-ți decizi viitorul!” la Colegiile Naționale Nicolae Titulescu, respectiv Ștefan Velovan și s-a adresat elevilor de clasa a XII-a.
„GET READY!” este organizat de Asociația pentru Promovarea Tinerilor, Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova și Asociația Studenților din Facultatea de Agricultură și Horticultură ca micro-proiect, parte din proiectul-cadru “De la Comunități la Comunitate”, dezvoltat de PR Pătrat împreuna cu JCI Craiova și finanțat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN Pentru Comunități”.
Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Fizică din Craiova şi Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Agricultură şi Horticultură desfăşoară luni, 17 februarie a.c. evenimentul intitulat “Tu-ţi decizi viitorul” în rândul elevilor de clasa a XII - din două colegii din craiovene– C. N. “Nicolae Titulescu” şi “Ştefan Velovan”.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook