Asociația PR Pătrat în parteneriat cu JCI Craiova a implementat proiectul “De la Comunități la Comunitate”. Acesta își propune să faciliteze construireaONG-urilor din Craiova și de pe o arie de 15 kilometri în jurul acesteia într-o comunitate solidă, eficientă și durabil
Asociația PR Pătrat împreună cu JCI Craiova și HEINEKEN Pentru Comunități a organizat „Match&Catch”, sâmbătă, 11 ianuarie 2014, la Muzeul Olteniei, Secția Științe ale Naturii – Planetarium, între orele 10:00 – 16:00.
Organizația Studenților Politehniști Profil Electronic din Craiova în parteneriat cu Asociația Studenților din Facultatea de Litere, cu ocazia sărbătorilor de iarnă derulează proiectul „Ajută-i din puținul tău!”.
Asociația Dimanche în colaborare cu Consiliul Județean Dolj organizează în cadrul proiectului ,,Învață să trăiești în Europa!” un atelier de creație cu tema: ,,Împreună în Europa!”. Atelierul de creație va avea loc miercuri, 23 octombrie, la Lectoratul Francez din cadrul Universității din Craiova, la ora 16:00.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook