H » Asociații Studențești » Proiectul Excel by the Power of Word destinat studenţilor craioveni
Proiectul Excel by the Power of Word destinat studenţilor craioveni
Studenții craioveni au luat parte la un eveniment prin care pot își pot mări vizibilitatea online în rândul angajatorilor. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Excel by the Power of Word” și este organizat de Asociaţia Tineretul ONU Craiova, împreună cu EESTEC Craiova și Asociația Evolve.

Acesta este structurat în două părți și este finanțat prin proiectul „De la Comunități pentru Comunitate”.  Prima parte s-a desfășurat între 24 -25 februarie, iar partea a doua între 27 și 28 ale lunii.
Prima parte a proiectului este intitulată „Tic Tech”. În cadrul acesteia, studenții au învățat să realizeze, într-un mod eficient, prezentări sau referate cu pachetul office și cum ar putea beneficia de toate funcțiile programelor din suita respectivă. Totodată, participanții au fost acomodați și cu alte unelte, ușor accesibile online, precum Prezi și Google Docs. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Automatică,  laboratorul E-MEC.
A doua parte a proiectului  este intitulată „Post 2015”. În această parte, studenţii vor învăţa să facă un cont profesional pe rețelele sociale. Totodată,  participanții vor putea învăța și alte modalități prin care se pot face vizibili online, în rândul angajatorilor, precum și diferite tehnici de branding personal online. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, începând cu ora 10:00.
Scopul acestei părți este acela de a oferi o oportunitate studenților de a se afirma în mediul online ca un candidat ideal pentru un job.
„De la Comunități la Comunitate” este un proiect implementat de Asociația de Comunicare și Relatii Publice PR Patrat in parteneriat cu JCI Craiova. Proiectul a inceput in octombrie 2013 și este implementat până la finalul lunii februarie. Acest program răspunde nevoii de a crește gradul și calitatea colaborarii dintre ONG-uri, ca strategie de asigurare a sustenabilității acestora și a interventiilor lor pentru dezvoltarea comunităților locale. Proiectul facilitează constituirea ONG-urilor din Craiova într-o comunitate de practica, solidara, eficienta si durabila.

ŞTEFANIA DOBRE

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook