H » Asociații Studențești » ,,TicTech’’ a ajuns la final
,,TicTech’’ a ajuns la final
Pe 24-25 februarie a avut loc prima etapă a proiectului ,,Excel by the Power Of Word’’. Acesta a avut ca scop să le ofere participanților o gamă cât mai variată a tipurilor de prezentări. „TicTech” a fost organizat de EESTEC Craiova, Asociaţia Tineretul ONU și Asociația Evolve în cadrul proiectului „De la Comunităţi la Comunitate”, finanţat de programul HEINEKEN Pentru Comunităţi și dezvoltat de PR Pătrat cu sprijul JCI Craiova.

Studenții de la facultățile de Litere, Automatică, Fizică, Drept, Agronomie, Medicină și Farmacie, ale Universității din Craiova au participat la cursuri timp de două zile, motivați fiind de dorința de a descoperi lucruri noi, de a a-și îmbunătății informațiile legate de domeniul computerizat. Activitatea s-a desfășurat în cadrul sediul facultății de Automatică, alături de trainerii EESTEC LC CRAIOVA.
În prima zi, participantii s-au bucurat de reamintirea unor noțiuni de baza utilizate în pachetul Office, alături de o sesiune de „tips and tricks” pentru fiecare element abordat de Excel, Power Point, Word. La finalul sesiunii au fost transmise teme pentru consolidarea conceptelor căpătate. Totodată, tinerii au avut ocazia la debutul celei de a doua zi să discute, dar și să verifice modurile de rezolvare ale acestora. Cursurile au continuat cu o prezentare generală a uneltelor puse la dispoziție online prin intermediul Google Docs. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune ce a fost evidențiată prin crearea unei prezentari pe platforma oferita de Prezi.
„Micro-proiectul „TicTech” s-a desfășurat excelent. Trainerii au livrat ceea ce trebuia livrat și informațiile transmise au avut un impact pozitiv asupra participanților, după cum reiese din formularele de feedback. S-a derulat nonformal, exact ca la cursurile din cadrul proiectului „De la Comuniăți la Comunitate” cu jocuri și tot ce include un training și totul a fost cursiv și ușor de înțeles”, a declarat Adrian Firu, președinte EESTEC LC CRAIOVA, organizație coordonatoare.
„TicTech” a reprezentat prima etapă a conceptului „Excel By The Power of Word”, derulat în cadrul proiectului „De la Comunități la Comunitate”, finanțat de programul HEINEKEN Pentru Comunități și dezvoltat de PR Pătrat cu sprijinul JCI Craiova. „Excel by the Power of Word” este o idee conturată de cele trei organizații nonguvernamentale craiovene și se va continua cu etapa a doua în perioada 27-28 februarie, „Post2015”, în care cursanții vor avea ocazia să își însușească elementele de branding online.

 

ŞTEFANIA DOBRE
 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook