Casa de Cultură a Studenţilor în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Asociaţia Craiova Capitală Culurală Europeană desfășoară proiectul „Educaţie prin teatru”, implementat prin trupa de teatru „FaceAct”, coordonată de actriţa Mirela Găman.
Casa de Cultură a Studenţilor Craiova organizează vineri, 20 decembrie a.c. un show inedit ce are drept scop principal lansarea oficială a primului volum al studioului de înregistrări Urban Sound.
Trupa Theatron a Casei de Culturã a Studenţilor Craiova îi invitã pe craioveni sâmbãtã, 30 noiembrie a.c. începând cu ora 19.00, sã ia parte la premiera spectacolului scaunele, în regia lui Eugen Ionescu.
Trupa de teatru Face Act a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova îi invită pe craioveni duminică 1 decembrie, de ziua naţională a României, la premiera spectacolului „Telecomandaţi”. Aceast spectacol face parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” derulat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în perioada 01.10.2013 – 28.12.2013.
Casa de Cultură a Studenților Craiova si-a propus să sprijine cat mai mulți tineri pasionați de fotografie, cu ajutorul studioului Foto Addict, amenajat și dotat în cadrul cercului de “Artă Fotografică”.
Liubovi Ursu debutează ca solistă în cadrul proiectului "Student Studio", ce activează la Casa de Cultură a Studenţilor Craiova.
Alina Amon face parte din proiectul Urban Studio desfăşurat de Casă de Cultură a Studenţilor Craiova, ce va avea lansarea primului album pe 20 decembrie 2013.
Trupa de teatru Theatron a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a încântat publicul, sâmbătă 9 noiembrie 2013, cu piesa de teatru „Chunga” scrisă de Mario Vargas Llosa. Evenimenul a avut loc în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova.
Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova a lansat vineri, 25 octombrie, propriul studio foto, FotoAddict, amenajat şi dotat în cadrul cercului de Artă Fotografică.
Trupa de teatru Face Act a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a încântat publicul, marți 29 octombrie 2013, cu un show de excepție.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook