Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” în parteneriat cu, Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează în perioada 14-16 octombrie 2014 a doua ediţie a Festivalului de Teatru Mereu tânăr.
Asociația Centrul pentru Dezvoltare Comunitară în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează vineri, 10 octombrie 2014, cursul de formare “Metode și instrumente de stimulare a participării tinerilor cu oportunități reduse”. Cursul este organizat în contextul Zilei Educației Nonformale 2014.
Casa de Cultură a Studenților Craiova și Incubator 107 Craiova vă invită sâmbăta, 11 octombrie 2014, la reprezentația de teatru labirint. Evenimentul va avea loc în sala mare a CCS Craiova, de la ora 12:00.
Poți dona sânge si mâine, 14 septembrie 2014, intre orele 8-14, la Casa de Cultură a Studenților Craiova.
Casa de Cultură a Studenților Craiova oferă, în perioada 29 iulie – 23 august, locuri în tabere pentru 348 de studenți din Oltenia, înscrişi la Universitatea din Craiova, la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi la Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu.
Universitatea din Craiova a obținut locul III la Concursul Internațional Embeded Systems Design Contest (ESDC) din Shanghai, China, în perioada 17-23 iulie 2014. Acest eveniment este destinat studenților care pot dezvolta o aplicație în domeniul IT.
Casa de Cultură a Studenților Craiova și trupa de teatru amator Face Act au o organizat sâmbătă, 12 iulie, o „expoziție de statui vii” în Parcul Romanescu. Acest eveniment face parte din proiectul " Face Act Summer 2014".
În perioada iulie - august 2014 se va desfășura proiectul “Face Act Summer 2014”.Trupa de teatru amator Face Act a Casei de Cultură a Studenților Craiova, dorește prin acest proiect, să promoveze mișcarea de teatru amator în comunitatea craioveană.
Evenimenul a avut loc în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova.
Mesajul spectacolului a fost îndreptat către lupta împotriva traficului de persoane și a avut ca scop conștientizarea tinerilor asupra pericolelor pe care le pot întâlni dacă nu cântăresc cu atenție deciziile tinereții
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook