Pe 14 si 15 iunie, la Craiova va avea loc o campanie de donare de sange. Actiunea va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Craiova (CCS), iar programul de donare in cele doua zile va fi intre orele 8.00 - 14.00.
Casa de Cultură a Studenților din Craiova a găzduit, in data de 7-8 iunie 2014, finala Festivalului Național de Creație și Interpretare artistică pentru copii. Participanții au concurat la secţiunile muzică (vocală, instrumentală), dans (popular, clasic, modern), teatru, balet, creaţii literare, plastice, teatru de păpuşi, joc de mimă şi pantomimă.
Casa de Cultură a Studenţilor în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti derulează proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, ce se va desfășura în perioada 26 - 30 mai a.c în mai multe locaţii din campusul universitar şi zona centrală a Craiovei.
Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, aduce magia sărbătorilor de iarnă pe scenă. Aşadar, craiovenii sunt invitaţi sâmbătă seara, la ora 19.00, să ia parte la premiera spectacolului “Crăciun Improvizat”, pus în scenă de actorii trupei de teatru Face Act.
Societatea Studenților Stomatologi cu ocazia apropierii sărbătorilor va organiza „Seara filmului”. Acest eveniment are ca obiectiv întrajutorarea copiilor defavorizați.
Revista A.V.A anunță totodată cu sosirea iernii și primul său concurs de poezie. Concursul se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 15 decembrie și are ca temă: „Poezie de Iarnă”. Cu această temă deosebit de frumoasă își propune să întâmpine acest anotimp așa cum se cuvine.
Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti au organizat, în perioada 1-30 noiembrie 2013, „Toamna studenţească”. Scopul acestui proiect a fost acela de a organiza evenimente şi acţiuni care să-i atragă pe studenţii care doresc să se implice în activităţile CCS Craiova.
Sala Mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a găzduit vineri seara Balul Bobocilor Basarabeni 2013.
Trupa de teatru Theatron a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a încântat publicul, sâmbătă 30 noiembrie 2013, cu piesa de teatru „Scaunele” scrisă de Eugen Ionescu. Evenimenul a avut loc în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova.
Sala Mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a găzduit duminică seara, începând cu ora 19:00 premiera spectacolului “Telecomandaţi” susţinut de trupa de teatru Face Act.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook