Ministerul Tineretului şi Sportului organizează, în perioada 20 noiembrie – 24 noiembrie 2013, la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti, ediţia a XI-a a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”.
Uniunea Studenţilor din România va organiza, în perioada 4-15 noiembrie a.c., în Craiova, cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc UNIFEST.
Tinerii doljeni care doresc să studieze în Statele Unite în anul universitar 2014-2015, pot să-şi depună aplicaţiile până la sfârşitul acestei luni.
Asociația Tineretului ONU va organiza un spectacol cu prilejul zilei internaționale a profesorilor. Cu această ocazie, tineri talentați vor urca pe scenă pentru a le mulțumi dascălilor, dar și pentru a încânta publicul cu momente artistice deosebite.
Elevii de liceu sunt încurajaţi să demonstreze că reprezintă „cel mai tare liceu” participând la concursul „Competiţia Tinereţii” organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj desfășoară în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie a V-a ediţie a concursului „OlteniaStar”, ce are drept scop descoperirea şi promovarea tinerilor talentaţi în domeniile muzicii, literaturii şi artelor plastice.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook